Mevrouw mr. W.J.M. (Willeke) van Ophuizen is drievoudig afgestudeerd in het recht, heeft in 2002 Aspremont Advocaten opgericht en heeft in de afgelopen ruim 25 jaar haar sporen als advocaat verdiend.

Mr. Willeke van Ophuizen kenmerkt zich als een veelzijdige, passievolle en doortastende advocaat, die zich voornamelijk richt op het Erfrecht, Ondernemingsrecht en Contractenrecht. Na de leergang Erfrecht van AVDR in 2018 met lof te hebben afgerond is zij in 2024 cum laude geslaagd voor de post-academische opleiding Erfrecht van de Grotius Academie. Met de specialisatie Erfrecht en Ondernemingsrecht staat zij vermeld in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.  Mr. Willeke van Ophuizen wordt ook omschreven als een rechtsgeleerde generalist met van nature een sterk financieel en rekenkundig inzicht, waardoor zij u breed van advies kan dienen. Een standaard aanpak of oplossing bestaat niet voor haar; iedere casus wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd, waardoor er telkens weer maatwerk wordt geleverd.

Mr. Willeke van Ophuizen is (aspirant)lid van de erfrechtspecialistenvereniging VEAN en partner van Stichting Magna Charta Advocaten Erfrecht.

In haar vrije tijd bevindt Willeke zich buiten in haar (moes)tuin, op jacht met haar honden of vliegvissend in een bergrivier. Een sportieve autorit gaat zij ook niet uit de weg.

 

        Magna_charta_logoGrotius Academie

 

 

Terug naar overzicht

Publicaties:
Aspremont Advocaten legt uit: hoe u uw nalatenschap kunt regelen
De verdwenen erfenis
De executeur maakt er een rommeltje van, wat nu?
180-dagen regeling in het erfrecht
Wat als Assepoester werkelijkheid wordt? – Aspremont Advocaten
Relatie verbroken of u gaat scheiden: Is uw testament nog up-to-date? – Aspremont Advocaten
Wettelijke verdeling; waarop moet u letten! – Aspremont Advocaten
Bent u als kind onterfd? Ga dan de schenkingen van de overledene na! – Aspremont Advocaten