Mevrouw mr. W.J.M. (Willeke) van Ophuizen is drievoudig afgestudeerd in het recht, heeft in 2002 Aspremont Advocaten opgericht en heeft in de afgelopen 25 jaar haar sporen als advocaat verdiend.

Mr. Willeke van Ophuizen kenmerkt zich als een veelzijdige, passievolle en doortastende advocaat, die zich voornamelijk richt op het Erfrecht, Ondernemingsrecht en Contractenrecht. Met deze specialisaties staat zij vermeld in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Mr. Willeke van Ophuizen wordt ook omschreven als een rechtsgeleerde generalist met van nature een sterk financieel en rekenkundig inzicht, waardoor zij u breed van advies kan dienen. Een standaard aanpak of oplossing bestaat niet voor haar; iedere casus wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd, waardoor er telkens weer maatwerk wordt geleverd.

Mr. Willeke van Ophuizen is (aspirant)lid van de erfrechtspecialistenvereniging VEAN en partner van Stichting Magna Charta Advocaten Erfrecht.

In haar vrije tijd bevindt Willeke zich buiten in haar (moes)tuin, op jacht met haar honden of vliegvissend in een bergrivier. Een sportieve autorit gaat zij ook niet uit de weg.

 

        Magna_charta_logo

 

 

Terug naar overzicht

Publicaties:
De verdwenen erfenis (02-07-2019)
De executeur maakt er een rommeltje van, wat nu? (12-02-2020)
180-dagen regeling in het erfrecht (23-11-2020)
Nieuw wetsvoorstel: versterking positie boeren in de keten (16-12-2020)
Is een transitievergoeding verplicht? Niet altijd! (09-04-2021)
Aspremont Advocaten legt uit: hoe u uw nalatenschap kunt regelen (14-03-2018)
Aspremont Advocaten legt uit: het belang van een goedgekeurde pachtovereenkomst (19-02-2018)