Heeft u een advocaat in Wageningen nodig, bijvoorbeeld op het gebied van bouwrecht, huurrecht, bestuursrecht, erfrecht of agrarisch recht? Aspremont Advocaten is uw advocaat voor Wageningen, Ede, Velp, Wekerom en omgeving. We zijn het advocatenkantoor waar u op een toegankelijke en flexibele wijze terecht kunt. Dankzij ons slagvaardige team met meerdere advocaten zijn we gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden.

Toegankelijke en flexibele advocaten in Wageningen

We stellen ons graag toegankelijk en flexibel op, bijvoorbeeld door u als ondernemer of particulier te woord te staan in de taal die u begrijpt zonder hoogstaand juridisch jargon. Wanneer u advies of bijstand zoekt op het moment dat u te maken krijgt met het (economisch-) strafrecht. U kunt denken aan geweldsdelicten, vermogens- en milieudelicten (meststoffenwet) of verkeerszaken (drank tijdens het rijden) waar u als verdachte mee te maken krijgt. Bij dergelijke zaken bieden onze advocaten in Wageningen de juridische ondersteuning waar u naar zoekt en werken we pragmatisch toe naar het in uw situatie meest optimaal haalbare resultaat.

Advocatenkantoor Wageningen in voor diverse rechtsgebieden

Als advocatenkanoor voor Wageningen en omgeving, kunnen we u bijstaan binnen diverse rechtsgebieden, waaronder het bouwrecht. We beschikken over de ervaring om u passend te adviseren en voor u te procederen op het gebied van bouwrecht van uw agrarisch vastgoed. Door onze actuele vakkennis kunnen wij juridische bijstand verlenen aan aannemers en particulieren. Tevens zijn wij ook werkzaam als: 

Advocaat in Wageningen inschakelen

Een advocaat in Wageningen en omgeving inschakelen of allereerst benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven die we berekenen? We vertellen u er graag meer over, net als over de samenstelling van ons team dat bestaat uit drie advocaten, twee juridisch medewerkers en een volwaardig secretariaat. Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.