De heer A.J.W. (Lex) van der Zwan is sinds 2002 verbonden aan Aspremont Advocaten als managing partner. Samen met mevrouw mr. W.J.M. van Ophuizen geeft hij leiding aan het team en draagt hij zorg voor alle zaken rondom het kantoor zoals relatiebeheer, personeelsbeleid, automatisering en administratie, maar wordt hij ook regelmatig als sparringpartner bij complexe vraagstukken betrokken.

Lex van der Zwan is in de loop der jaren een bekend gezicht geworden voor vele ondernemers in de Betuwe doordat hij lid is van verschillende ondernemersverenigingen en een brede algemene interesse heeft, waardoor hij eenvoudig met een ieder een gesprek kan aangaan. Lex van der Zwan is ook geïnteresseerd in de persoon achter de onderneming en bedenkt altijd of hij ondernemers met elkaar in verbinding kan brengen om daaruit gezamenlijk voordeel te halen. Zijn motto is: “wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen!”

Als buitenmens is Lex van der Zwan regelmatig met zijn honden op jacht. Vliegvissen is een andere grote passie van hem en daarvoor hoeft hij niet ver zo met de Waal nabij het kantoor. Thuiskomend van al zijn activiteiten draait hij zijn hand niet om voor het bereiden van een mooie maar bovenal creatieve maaltijd. Ook heeft Lex van der Zwan een grote voorliefde voor sportieve auto’s en is geen bocht voor hem te scherp.

 

Terug naar overzicht