Zoekt u naar een advocaat in Rhenen? Aspremont Advocaten biedt gespecialiseerde advocaten in diverse rechtsgebieden. Door toegankelijke communicatie en transparantie kunnen wij u helder uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen of welke mogelijkheden er bestaan om u juridisch bij te staan. Direct contact opnemen met een advocaat om de mogelijkheden bespreken? Wij horen graag van u.

Slagvaardig team met brede juridische expertise

Aspremont Advocaten bestaat uit een slagvaardig team. Dankzij twee advocaten, een juridisch medewerker, een mediator, een managing partner en een volwaardig secretariaat kunnen wij altijd voor u klaar staan en beschikken wij over een brede juridische expertise. De verschillende rechtsgebieden waarin wij u kunnen bijstaan zijn:

Toegankelijk en flexibel

Wij stellen ons als advocatenkantoor voor Rhenen en omgeving graag toegankelijk en flexibel op. Wij vermijden het bekende advocatenjargon, in plaats daarvan spreken wij in de taal die ondernemers en particulieren zoals u begrijpen en kunnen wij u een heldere uitleg geven over bijvoorbeeld juridische kwesties voor bouwbedrijven, zoals aansprakelijkheid voor (verborgen) verbreken, bouwtijdoverschrijding of herziening verrekenprijzen. Onze rol varieert van een begeleider of juridisch adviseur tot mediator of proces advocaat in Rhenen en omgeving.

Advocaat in Rhenen inschakelen

Wilt u snel een advocaat in Rhenen inschakelen of gewoon eens kennismaken en uw mogelijkheden bespreken? Wij kunnen u uitstekend aangeven hoe wij u kunnen bijstaan in de juridische kwestie waar u mee te maken heeft, binnen een van de rechtsgebieden waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of de tarieven, dan leggen wij u graag uit hoe wij u kunnen bijstaan als advocaat voor Rhenen en omgeving. Wij horen graag van u.